Plan ascuns al lui Iohannis, susținut de afară până în 2019 - EXCLUSIV

Liderul PSRO, Mircea Geoană, a vorbit vineri, la DCNews Live, despre Guvernul condus de Dacian Cioloș și planul președintelui Klaus Iohannis până în 2019.

”Domnule Bogdan Chirieac, aveți vreo îndoială că guvernul de după parlamentarele din 2016 va fi, indiferent de cum se va numi premierul, un guvern numit de președintele Klaus Iohannis? Aveți vreo îndoială cu privire la acest subiect?”, l-a întrebat liderul PSRO pe analistul politic.

”Nu, n-am această îndoială”, a replicat acesta.

”Bun! Aveți vreo îndoială că, în clipa de față, ceea ce se întâmplă cu Guvernul Cioloș - elementele fundamentale de program - sunt elemente care vor continua și după alegerile din 2016, pentru că așa dorește și președintele României? Eu n-am nicio îndoială! Atunci, eu văd acest guvern mai puțin decât o bandă de scotch care unește două guverne politice, ci văd mai degrabă începutul destul de temeinic al unui mod în care lucrurile vor continua și pentru cel puțin următorii patru ani de zile, cel puțin până în 2019, când sunt alegerile prezidențiale.

[citeste si]

Deci, ceea ce simt eu este o determinare, pe care eu n-am decât cum s-o aplaud, de a încerca să schimbăm ceva mai fundamental, mai radical, și poate cu mai mult zgomot și cu mai mult necaz decât modul în care România a fost administrată până acum. Deci eu nu văd în Guvenul Cioloș un simplu guvern, un interstițiu sau un armistițiu.

Și atunci, eu văd de fapt un plan mult mai temeinic, mult mai strategic, mult mai așezat, care vă spun că are susținere și în țară și afară, pentru o Românie mult mai bine rânduită, mult mai bine administrată, cu o nouă clasă politică, cu lucruri de care țara aceasta are nevoie și pe care lumea din stradă ni le cere”, a continuat Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel