Pieleanu, scenariu incredibil. Ce a știut Traian Băsescu și cine l-a avut la mână

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Sociologul Marius Pieleanu a lansat un scenariu incredibil în cazul implicării președintelui Traian Băsescu în jocurile Bercea Mondial-Mircea Băsescu. Daniel Savu i-a dat dreptate.

Sociologul Marius Pieleanu a declarat, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu: "Cred că preşedintele a fost informat, iar cei care au supravegheat au vrut să-l vulnerabilizeze pe preşedinte, avându-l la mână cu asta. Lucrurile sunt foarte limpezi. Principala lectură a preşedintelui e de a face o sinteză vizuală dimineaţă la cafea a ce a făcut SRI în ziua precedentă, deci informare. Îmi spuneţi că frati-su a luat 500.000 şi omul nu ştia?". 

Daniel Savu a declarat, inițial, că "SRI nu putea face oficial acea informare. Șefule, ăla, 'Neghiobul' ia bani în numele matale!. Frati-su a fost informat mai târziu". 

Bercea-Băsescu. Victor Ciutacu, întrebare cheie. Cum răspunde Daniel Savu

Sociologul Pieleanu a mai spus: "Sunt trei ani de atunci. Se vorbește pe interceptări că Băsică şi Stela s-au dus la apa mare şi să-i dea omului 500.000. Vreţi să-mi spuneţi că generalii SRI nu au văzut, oficial sau nu, că acest lucru creează o uriaşă vulnerabilitate preşedintelui României? Le-a fost jenă?". 

Daniel Savu a precizat: "Eu cred că el a știut", Marius Pieleanu replicând: "A, bun, ați ajuns la vorba mea". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel