Pictorial nud cu greutate, realizat de un fotograf excentric

Fiindcă frumusețea nu ține cont de dimensiuni, un fotograf a realizat un pictorial nud cu femei supraponderale.

"Ceea ce îmi inspiră femeile cu dimensiuni mai mari este o altă formă de frumusețe. Cred că deținem 'libertatea gusturilor' și nu ar trebui să fim refractari în a ne exprima asupra a ceea ce ne place. A limita această libertate înseamnă o dictatură a esteticii", a declarat fotograful pictorialului, Yossi Loloi.

Fotograful a pozat femei cântărind între 190 și 280 de kilograme, adăugând că s-a concentrat pe deplinătatea formelor și pe feminitatea modelelor, ca o formă de protest împotriva discriminării. "Cred că sunt și alte metode de a înțelege frumusețea, nu e măsurabilă și nu are mărimi standard", a mai spus acesta, potrivit site-ului oitzarisme.ro.

[gallery]
VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Ponta prezice închisoare pentru Băsescu. Care ar fi vulnerabilitățile președintelui

Andrei Daniel Vasilescu / 29 iul, 17:27

Personalitati politice

Premierul Victor Ponta a opinat, luni seară, că președintele Traian Băsescu "ar putea să ajungă la închisoare după ce îşi încheie mandatul". Numele șefului statului a fost implicat în mai multe dosare de-a lungul timpului, însă o decizie a Curții Constituționale reduce semnificativ numărul vulnerabilităților președintelui și lasă cu șanse mici de îndeplinire predicția primului-ministru.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet