Traian Băsescu a petrecut la Neptun. Fost coleg: L-aș sfătui să continue la NATO

Președintele Traian Băsescu a petrecut, sâmbătă seară, la vila din Neptun. A sărbătorit, alături de foştii săi colegi de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", 38 de ani de la absolvire.

Foştii absolvenţi au dansat pe muzica anilor 70, iar meniul a fost unul tradiţional românesc. La întâlnire a fost prezentă și Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, care-i va aduce, asemenea Elenei Băsescu, un nepoțel. 

Un fost coleg al şefului statului a povestit că i-a oferit sfaturi Mariei Băsescu pentru a-i uşura activitatea de bunică.

"A fost frumos. Am discutat despre părinţi, copii, nepoţi, că eu sunt bunic, el e bunic, nepotul meu e mai mare cu o lună. Soţia mea i-a dat sfaturi doamnei Maria pentru că o doare spatele şi i-a spus să ia un ham pe care îl pui la copil şi îl ajuţi să meargă", a spus acesta, potrivit Mediafax

Un alt fost coled de-ai președintelui a povestit: "A fost o întâlnire minunată. Domnul Traian Băsescu s-a purtat ca în fiecare an ireproşabil, a fost o gazdă bună, acelaşi coleg pe care îl ştiam din tinereţe. A fost o atmosferă plăcută, s-a dansat, s-a râs, s-a glumit. Ne-am amintit din tinereţe, şotii mai mari, mai mici, făcute de unul, de altul, iar soţiile se uitau cam lung că mai povesteam şi noi de câte un amor din tinereţe". 

Deşi este bucuros că va fi, din nou, bunic, preşedintele are şi motive de întristare, spun foştii colegi.

Iată ce a spus unul dintre ei, potrivit Digi 24:

 "E tracasat de probleme. E prea muncit de probleme.

- Ce l-ați sfătui?

- Să continue la NATO, sugerează un fost coleg.

- Da, eu în locul dânsului aşa aş face, confirmă al doilea coleg".

Petrecerea a început în jurul orei 18:00 și s-a încheiat după miezul nopții. Primii invitați au plecat în jurul orei 23. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel