Petre Roman vrea să fie candidatul PNL pentru Primăria Capitalei

Petre Roman a anunțat, miercuri, că s-a înscris în competiţia internă a PNL pentru Primăria Capitalei. El a afirmat că este momentul ca Bucureştiul să fie condus de "un bucureştean cu principii şi competenţe profesionale" menite să contribuie la dezvoltarea Capitalei.

"Intenţia mea de a candida pleacă de la faptul că sunt bucureştean de când m-am născut şi până astăzi. Cred că este foarte important ca, în sfârşit, Bucureştiul să fie condus de un bucureştean cu anumite principii şi competenţe profesionale, cu o viziune pentru dezvoltarea Bucureştiului", a declarat Petre Roman, citat de Mediafax.

Liberalul a mai susţinut că, până acum, Bucureştiul nu a beneficiat niciodată de o viziune în acord cu nevoile şi aspiraţiile bucureştenilor.

"Trebuie să înţelegem ce este comun în ceea ce îşi doresc bucureştenii, pentru că în Capitală este o mare diversitate", a continuat Petre Roman.

Vezi și: Sprijin nesperat pentru Cristian Bușoi în cursa pentru Primăria Capitalei

Fostul premier a afirmat că bucureştenii sunt cei care vor hotărî care va fi cel mai bun candidat, precizând că PNL va realiza sondaje pentru a determina care este profilul de candidat pe care bucureştenii şi-l doresc.

"În ceea ce priveşte cine anume este candidatul potrivit, numai bucureştenii pot să hotărască. Vor exista nişte sondaje care să determine care este profilul de primar pe care bucureştenii şi-l doresc. Se fac aceste sondaje în mod obiectiv, ca să vedem care sunt preferintele bucureştenilor, este un principiu perfect liberal, nu facem discuţii între noi", a explicat Petre Roman.

El a mai ţinut să precizeze că va intra, alături de europarlamentarul Cristian Buşoi şi deputatul Ludovic Orban, "într-o competiţie în faţa bucureştenilor".

Liberalii care vor să candideze la alegerile locale din 2016 îşi pot anunţa în cadrul partidului această intenţie până la 1 august.

Citește și: Alina Gorghiu, mesaj pentru Sorin Oprescu: Va veni și vremea decontului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel