Petra Kvitova o vede pe SIMONA HALEP printre favorite la WIMBLEDON 2015

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Una dintre marile rivale ale Simonei Halep o vede pe româncă între favoritele pentru câștigarea Wimbledon 2015, al treilea turneu de Grand Slam al anului, care va debuta luni.

Vezi și: Presa italiană o avertizează pe Simona Halep înainte de Wimbledon

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Cehoaica Petra Kvitova, aflată în prezent pe locul 2 WTA și campioană en-titre la Wimbledon, a vorbit despre favoritele de la această ediție, printre care a nominalizat-o și pe Simona Halep.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. "Cu siguranță că Serena Williams este favorită. Este o mare campioană. Știu că îi place să joace pe iarbă și va fi periculoasă.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Cred că și Sharapova are mari șanse de a câștiga și nu o putem exclude nici pe Simona Halep. Anul trecut, când a ajuns în semifinale, a jucat foarte bine. Când este în formă poate fi foarte periculoasă.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Și Sabine Lisicki este una din favorite, pentru că servește foarte bine și a jucat bine pe iarbă", a declarat Petra Kvitova pentru site-ul tennis.com, transmite gsp.ro.

Citește și: Oficial! Cine o va antrena pe Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel