Percheziţii la Dumitru Iliescu, în dosarul lui Viorel Hrebenciuc

Locuința fostului șef al SPP, generalul Dumitru Iliescu, a fost percheziționată, luni,  în dosarul lui Viorel Hrebenciuc.  Dumitru Iliescu este în acest moment plecat la Paris. 

Dumitru  Iliescu este persoana care l-ar fi informat ilegal pe Viorel Hrebenciuc despre dosarele pe care deputatul PSD le avea la DNA şi despre faptul că este interceptat, precizează Agerpres.

Hrebenciuc a fost pus sub acuzare luni de DNA într-un nou dosar, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite, cumpărare de influenţă şi instigare la infracţiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

Citește și: STENOGRAME Dumitru Iliescu-Viorel Hrebenciuc: "Cârtița" din DNA știa de Băsescu...

Potrivit DNA, anterior datei de 13 august 2014, Hrebenciuc i-a solicitat unei persoane, fost şef al unei structuri de protecţie, să obţină date referitoare la emiterea unor mandate de supraveghere tehnică prin care s-a dispus interceptarea comunicaţiilor, durata unor astfel de mandate, dacă există posibilitatea de a fi prelungite măsurile de supraveghere tehnică, precum şi instituţia care a solicitat emiterea unor astfel de mandate, respectiv Direcţia Naţională Anticorupţie sau Serviciul Român de Informaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel