PERCHEZIȚII la Academia Navală din Constanța

Procurorii militari din DNA efectuează percheziții la Academia Navală din Constanța, iar cercetările vizează fapte de corupție în legătură cu promovarea unor examene, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Potrivit acestora, în cauză se anchetează infracțiuni de luare și dare de mită privind promovarea unor examene sau unor restanțe, scrie sursa citată.

Sursele citate au precizat că ancheta ar viza cadre universitare de la Academia Navală din Constanța.

DNA a anunțat joi că procurorii efectuează șapte percheziții în județul Constanța, dintre care trei la sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în 2016.

"Procurori militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în cursul anului 2016. În cursul zilei de 10 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în județul Constanța, din care trei locații sunt situate în sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane", se arată într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel