Percheziții DNA la primăria Craiova într-un dosar de fraudă cu fonduri UE

Procurorii anticorupție efectuează joi dimineață percheziții la șase locații din municipiul Craiova, din care una este o instituție publică. Potrivit surselor Agerpres, mascații au descins la primăria Craiova.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, ce ar fi fost comise în perioada 2013 – 2014, transmite DNA într-un comunicat.

Procurorii arată că în cursul zilei de 27 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în mun. Craiova, din care una este o instituție publică, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Primăria Craiovei este condusă din 2012 de Lia Olguța Vasilescu (PSD).

Marți dimineață, procurorii anticorupție au făcut percheziții în mai multe locații din Buzău, Alba și București, de asemenea în cauze ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene.

Percheziții DNA în Buzău, București și Alba, la peste 30 de locații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel