PEPE răspunde atacurilor Oanei Zăvoranu

PEPE nu a vrut să rămână dator fostei soții, Oana Zăvoranu, după atacurile repetate ale acesteia la adresa sa din ultima vreme. 

PEPE a decis să răspundă pe Facebook atacurilor oanei Zăvoranu, după nunta acestuia cu Raluca Pastramă.

"Vă mulţumesc foarte, foarte mult pentru susţinere, pentru mesaje, emailuri, sms-uri, comentarii... Sunt fericit şi mă simt împlinit, atât personal, cât şi profesional ştiind că vă am alături în tot ceea ce fac... Vă am alături pe voi, am alături familia, prietenii şi o gaşcă nebună de colegi ... Pregătim lucruri frumoase în continuare şi surprize multe ... E vara noastră până la urma, nu? Vă mulţumesc şi vă iubesc", şi-a exprimat PEPE recunoştinţa pe contul lui de Facebook, după ce fanii l-au susţinut în "campania" împotriva lui, dusă de Oana Zăvoranu.

Citește și: Cătălin Măruță sare în apărarea lui Pepe

Aceasta a declarat recent că PEPE "Minte şi prosteşte naţiunea, vine ca un fluturaş şi spune că o iubeşte pe Raluca. Este acum împachetat, la fel cum a fost împachetat şi cu sarcina, e împachetat cu fundiţă şi trimis să spună că o iubeşte pe Raluca şi că este femeia pe care a căutat-o. Vi se pare normal ca după un divorţ traumatizant, ca la câteva luni de zile, să o lase pe una borţoasă acasă: Iar el când spune că este fericit, îi vine să plângă. Mulţi îmi spun că încă mă iubeşte. El în nici un caz nu o iubeşte pe această faţă, copilul pe care îl mângâie acum nu este copilul pe care şi-l doreşte. Ţinutul în lesă ţine o perioadă limitată", spunea Oana.

Citește și: Oana Zăvoranu spune de ce a plâns Pepe la nunta cu Raluca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel