Pensii speciale parlamentari. Alina Gorghiu, după ce aleși PNL au semnat proiectul: Se va vorbi cu fiecare!

Peste 250 de parlamentari au semnat controversatul proiect de lege pentru pensiile speciale, 23 dintre aceștia fiind de la PNL, însă Alina Gorghiu, co-președintele PNL, a declarat, joi, pentru realitatea TV, că se va vorbi cu fiecare dintre aceștia, în parte, reiterând, că din punct de vedere politic, PNL nu susține acest proiect. 

"Eu am spus și ieri că PNL nu susține din punct de vedere politic acest proiect de lege al pensiilor speciale. Cei 23 de parlamentari PNL vor auzi același lucru, că din punct de vedere politic, nu susținem acest proiect. Se va discuta cu cei 23, cu fiecare în parte", a precizat Alina Gorghiu.

Pensii speciale parlamentari. Proiectul de lege, semnat și de 23 de liberali, depus la Camera Deputaților

Un număr de 255 de parlamentari au semnat proiectul de lege pentru pensiile speciale, pe listă figurând și semnăturile a 22 de deputați și a trei senatori de la PNL. 

Deptații liberali care au semnat pentru proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari sunt: Calimente Mihăiţă, Cherecheş Florica, Chirteş Ioan-Cristian, Costin Gheorghe, Crăciunescu Grigore, Cristian Horia, Dobrinescu Traian, Gireadă Dumitru-Verginel, Grecea Maria, Gudu Vasile, Horga Vasile, Iane Daniel, Laza-Matiuţa Liviu, Oros Nechita-Adrian, Pardău Dumitru, Sămărtinean Cornel-Mircea, Scarlat George, Urcan Ionaş-Florin, Varga Vasile, Zlati Radu.

De asemenea, pentru acest proiect au semnat și senatorii PNL Grapă Sebastian, Grigoraş Viorel și Iliescu Lucian.

Potrivit unor surse parlamentare, cel puțin 11 dintre cei 23 de parlamentari PNL își vor retrage semnatura, scrie hotnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel