Pe mâna cui ajunge, de fapt, averea Marioarei Zăvoranu?

oana zavoranu
oana zavoranu

Cu toate că Oana Zăvoranu este convinsă că a dat lovitura vieţii sale şi că se poate apuca să facă ce vrea cu afacerea de milioane de euro a răsposatei Marioara Zăvoranu, Querida s-ar putea să aibă parte de o surpriză de proporţii.

 

De când a murit mama ei, Oana Zăvoranu este în culmea fericirii! Cu toate acestea, în prezent, moştenirea de 65 de milioane de euro a ajuns pe mâinile altora...

Este vorba despre societatea AGRICOMEX SA Bucureşti, care în urmă cu doi ani a declaratun profit net substanţial, de 462.652 lei, la o cifră de afaceri de 1,5 milioane lei. Conform Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 1991 şi se ocupă cu "închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate".

Mai exact, spaţii comerciale şi locuri de veci. Mărioara Zăvoranu era acţionar majoritar al firmei, cu 55,12% din capitalul social.

CITEȘTE ȘI: Vadim Tudor o atacă pe Oana Zăvoranu după moartea Marioarei Zăvoranu

Conform documentelor deţinute de SPYNEWS, un pachet de 43,8% este deţinut de un offshore înregistrat în Cipru, BERLONA TRADING LIMITED, diferenţa constând în cote subunitare de acţiuni figurând pe numele următoarelor persoane: Ilisia Marinescu, Elena Molnar, Floarea Dicu şi Florentina Popescu.

Astfel, după împărţirea averii între toţi urmaşii Marioarei, Oana Zăvoranu s-ar putea trezi că nu mai este acţionar majoritar, deoarece procentele Marioarei vor fi "măcelărite" în familie. Mai mult, acum, după decesul Marioarei, în cadrul societăţii comerciale pe acţiuni au rămas alţi doi administratori, cu drept de semnătură: Cecilia Bistreanu şi Ionel Dragoş Stoian, singurii îndreptățiți să aibă grijă de AGRICOMEX, până când instanţa va lămuri cum vor fi împărţite acţiunile Marioarei Zăvoranu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel