Pe cine vrea Mircea Badea premier. "România merită"

Plenul reunit al Parlamentului l-a votat maţi pe Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.

În acest context, Mircea Badea a spus că nu înțelege de ce unii oameni sunt uimiți de propunerea lui Klaus Iohannis pentru șefia SIE și speră că Emil Boc va ajunge premier. Realizatorul TV a explicat care este "sursa" dorinței sale.

"Unii s-au arătat deranjați că domnul Klaus Iohannis a avut aceeași propunere la SIE precum Traian Băsescu. Unii au fost chiar surprinși. Deranjat înțeleg să fii, dar nu înțeleg de ce unii sunt surprinși. Domnul Klaus Iohannis nu a făcut nimic pe sub mână. Nu l-a scos pe Mihai Răzvan Ungureanu din joben. Klaus Iohannis a fost consecvent cu sine. Când în campania electorală de anul trecut cerea votul românilor, liberalul îl avea alături pe MRU. Nu văd de unde vine surprinderea. Mihai Răzvan Ungureanu nu a apărut undeva dintr-un dulap. Nu a fost ținut ascuns. Băsiștii și-au luat țara înapoi. Acesta este primul pas. Probabil că guvernul Ponta va cădea în trei luni și vreau ca premier să fie Emil Boc; pentru a fi treaba completă. Ideal ar fi să fie premier Traian Băsescu, dar nu mă pot gândi doar la situații ideale. România merită Emil Boc prim-ministru", a spus Mircea Badea în emisiunea "În gura presei".

VEZI ȘI: Mircea Badea, video cu fiul său: Sper să dea meditații la fizică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel