Pe cine vede Ponta premier după alegerile parlamentare

Fostul premier Victor Ponta recunoaște că are un proiect politic personal, iar după alegerile parlamentare va susține "din toată inima, cu toată convingerea, unguvern PSD-ALDE”.

"Am un proiect politic personal. În continuare, eu cred că ce am lansat în 2011-2012 - USL - îmbunătățit cu experiența guvernării și cu o nouă alianță PSD-ALDE acela e proiectul de țară în care cred, pe care îl sprijin și care s-a dovedit de succes în ultimii ani. Voi sprijini cu toată inima să fie premier Liviu Dragnea. L-aș vota dacă face alianță cu ALDE. Nu sunt pregătit să fac parte din guvernul Dragnea. Eu cred că PSD-ALDE vor guverna mai bine decât a făcut-o USL, atunci când a fost la guvernare", a spus Victor Ponta, prin telefon la România TV, întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă are un proiect politic personal în acest moment care să fie cuprins și într-un proiect de țară.

Citește și: Ponta, după remaniere: dna Prună, de la KGB, nu a plecat

"Susțin din toată inima, cu toată convingerea, guvern PSD-ALDE, condus evident de un social democrat, care e normal să fie Dragnea", a adăugat fostul premier.

Întrebat dacă, în cazul în care PSD câștigă alegerile parlamentare, iar președintele Iohannis refuză să nominalizeze o personalitate din acest partid pentru funcția de premier, crede că ar trebui demarată o procedură de suspendare, Victor Ponta a replicat: "Nu am acea poziție de conducere din care să vorbesc despre ce e de făcut în continuare. Pot avea opinii personale, dar o să le spun la momentul în care va fi cazul". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel