Pe 18 martie va avea loc lansarea Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din România – Cluj Napoca

Evenimentul de lansare a structurii teritoriale PTIR Cluj-Napoca va avea loc miercuri, 18 martie 2015 în incinta clădirii The Office, începând cu ora 17:00. Discuţiile se adresează deţinătorilor de start-up-uri şi IMM-uri şi altor persoane direct interesate de domeniul antreprenoriatului.

Evenimentul de lansare a structurii teritoriale PTIR Cluj-Napoca va avea loc miercuri, 18 martie 2015 în incinta clădirii The Office, începând cu ora 17:00. Discuţiile se adresează deţinătorilor de start-up-uri şi IMM-uri şi altor persoane direct interesate de domeniul antreprenoriatului. 

La conferinţă vor participa în calitate de speakeri domnul Florin Jianu, fost ministru al IMMurilor, mediului de afaceri şi turismului, precum şi reprezentanţi ai organismelor şi instituţiilor locale direct interesate de această iniţiativa.

În vederea confirmării participării la eveniment va adresăm rugămintea de a ne semnala acest aspect la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0753 461 740. Menţionăm că numărul maxim de participanţi este de 120 de persoane.

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) este singură organizaţie patronală care reprezintă la nivel naţional şi european interesele antreprenorilor cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani.

Startup Transilvania este prima iniţiativă regională de informare, educare, colaborare și formare de rețele care vizează dezvoltarea și finantare de proiecte antreprenoriale din regiunea Transilvania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel