PDL: Boc o susține pe Udrea din convingere sau de teamă

boc udrea insigna decenews
boc udrea insigna decenews

Secretarul general adjunct al PDL, Marian Zlotea, spune că Emil Boc s-a situat în afara statului când a spus că o susține pe Elena Udrea (PMP) la alegerile prezidențiale, adăugând că nu își dă seama dacă declarația a fost făcută din convingere sau de teamă.

"Am un mare respect pentru domnul Boc, fostul președinte al PDL. Reacția dânsului pentru mine cel puțin este o dezamăgire ținând cont că domnia sa a fost întotdeauna un garant al Statutului PDL. În acest moment, domnia sa, având în vedere articolul 22 din Statutul PDL, se situează în afara partidului. Nu pot să-mi dau seama dacă dânsul a făcut această declarație din convingere pentru doamna Udrea sau de teama acesteia", a declarat Zlotea, citat de Agerpres.

Secretarul general al PDL crede că edilul Clujului, probabil, a uitat "în vara anului 2010 într-un Colegiu Director al PDL doamna Udrea a propus colegilor demiterea sa din funcție, lucru agreat atunci de o mare parte dintre colegii pe care acum domnia sa îi elogiază".

"Și dânsul dacă dorește să susțină o candidatură independentă care se situează în afara Statutului PDL o poate face din postura de independent și nu din cea de membru PDL. Candidatul ACL este domnul Klaus Iohannis. El a fost votat în ședința Colegiului Director al PDL și apoi în Biroul Politic Național al PNL-PDL cu unanimitate de voturi", a mai declarat Marian Zlotea.

Primatul Clujului, Emil Boc, a anunţat marți că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale pentru că aceasta este "un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD şi a lui Victor Ponta".

Elena Udrea, susţinută de Emil Boc la prezidenţiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel