Pavel Abraham, avocat Gheorghe Ștefan "Pinalti": Denunț la DNA, luni

Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi Gheorghe Ştefan au fost aduşi, vineri seară, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Microsoft. Dacă pentru Dorin Cocoș, procurorii DNA au cerut arest la domiciliu, pe Gheorghe Ștefan îl vor în spatele gratiilor. 

Avocatul lui Gheorghe Ștefan (n.r. cunoscut drept Pinalti), Pavel Abraham, a declarat, la ieșirea din sala de judecată că are suspiciuni cu privire la "rapiditatea extraordinară". 

"Domnul Gheorghe Ștefan, de dimineață, de la ora șase, cu o situație medicală complexă, a fost adus și l-am asistat și am avut o cerere de înlocuire a măsurii în contestație și, sigur, magistrații judecători, am văzut când am venit la ora 18:00, la solicitare la ÎCCJ, nu terminaseră ședința și, ca urmare, nu puteau să prezinte soluția pe care o vor da. Exista un termen de cinci zile. Arestul domnului Ștefan expiră în 25, miercuri, astăzi e vineri. Discutând cu clientul meu, acesta mi-a comunicat că acest lucru s-a mai întâmplat și altădată. Cred că opinia publică trebuie să cunoască împrejurările concrete în care se realizează această judecată și suspiciunile mele ca profesionist vizând normala desfășurare a procesului. În viziunea Convenției europene privind tratamentele inumane și degradante, acesta se încadrează aici, acest tip de cercetare, pentru că după ora 10, când am susținut cererea de înlocuire, a fost luat imediat și dus la DNA, la ora 14 a fost dus în Arestul Capitalei, de acolo a fost anunțat cum a ajuns că trebuie la ora 17 să vină din nou, a fost luat și la 17 a stat la ÎCCJ, pentru din trei apărători nu avea niciunul, pentru că nu aveam de unde să știm, dacă ne anunțau dimineața eram prezenți, eu aveam un client la Giurgiu și am plecat la Giurgiu", a spus Pavel Abraham, la ieșirea din sala de judecată. 

Pinalti a clacat. Denunț la DNA, luni

Avocatul a adăugat că în cazul lui Pinalti "Parchetul apreciază că este nesincer, ori în acest caz este greșit, nu poate aprecia Parchetul că este nesincer. Că nu este de acord cu acuzațiile care i se aduc, deși nu au probe, e o altă chestiune. Sistemul probatoriu este foarte subțire și luni voi prezenta DNA-ului multe lucruri care astăzi stau în ceață". Întrebat dacă va face denunț Gheorghe Ștefan, Pavel Abraham a răspuns: "Nu, astă-seară Gheorghe Ștefan a ajuns la disperare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel