Paula Seling și Ovi, terfeliți în presa internațională

Jurnaliștii din presa internațională nu au cuvinte de laudă la adresa reprezentanților României la Eurovision 2014, Paula Seling și Ovi.

Mai sunt doar câteva zile până când artiștii români se vor lupta pentru marele premiu. Până atunci, Paula Seling și Ovi fac repetiții, participă la conferințe de presă și fac față cu greu atacurilor venite din presa internațională. Cele mai mari răutăţi le-au spus britanicii la adresa Paulei Seling şi Ovi.

Potrivit The Mirror, cei doi ar fi fost din nou aruncaţi în competiţie pentru a mai spăla din ruşinea ediţiilor anterioare şi pentru că, în 2010, au demonstrat că au potenţial de câştigători. "Nu mă pot hotărî dacă ei cer o minune sau spun că este o minune că piesa lor a fost selectată pentru a participa la acest concurs", scriu britanicii, conform Libertatea.ro.

Comentarii negative au avut aceştia şi cu privire la coregrafie, pe care au calificat-o drept "foarte greu de descris, ceva în genul filmelor din seria Saw (filme horror) - nici sângeros, nici de groază - doar îngrozitoare".

Jurnalistul de la The Mirror este de părere că Paula Seling nu face altceva decât să imite alte voci bune. "Şi, Paula -acea notă este dureroasă. Nu eşti Loreen (câştigătoarea Eurovisionului din 2012, cu piesa "Euphoria" - n.r.), aşa că nu mai încerca să o imiţi şi cântă după puterile tale, fato. Şi, Ovi (pentru că sigur ei citesc acest articol) - nu mai ţipa, este enervant".

VEZI ȘI: Guvernul, fan Eurovision. Câți bani dă pentru acest concurs

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel