Paul Lambrino, episod șocant. "Mi-a cerut acest lucru"

Fostul primar al Sectorului 1 George Pădure a făcut dezvăluiri șocante din viața lui Paul Lambrino, cel care şi-a adjudecat titlul de Prinţ de România, deşi nici un membru al Casei Regale nu-i recunoaşte acest drept.

Invitat la "Subiectiv", George Pădure a povestit cum a ajuns să îi oficieze căsătoria prințului Paul, la Palatul Elisabeta, cu Lia Trif.

El a povestit că Paul Lambrino i-a cerut să i se adreseze în timpul ceremoniei cu "Alteța Sa regală", lucru pe care l-a refuzat categoric.

"A fost un episod interesant pentru că eu, ca primar, nu oficiam căsătoriile decât în anumite cazuri. Într-o zi a venit cineva și mi-a spus că prințul Paul ține neapărat să îi oficiez căsătoria. El căuta legitimitate și mi-a mai zis că vrea să oficializez căsătoria la Palatul Elisabeta, nu la primărie. Așa a vrut el. Inițial am refuzat, dar până la urmă am acceptat să merg acolo. Când m-am dus la Palatul Elisabeta, m-am certat cu Paul. El căuta în permanență show. Eu mă pregătisem așa cum trebuie, erau acolo vreo 3-4 camere de luat vederi. A venit la mine și mi-a spus: 'aș vrea să vă rog să vă adresați cu Alteța Voastră'. I-am zis că îmi pare rău, dar nu pot să fac așa ceva, eu nu fac show", a spus George Pădure la emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

[citeste si]

"Tot ce a făcut a fost exclusiv pentru a căpăta legitimitate cu persoana lui, el nu caută adevărul istoric", a mai spus fostul primar al Sectorului 1, arătând că pe buletinul acestuia apărea numele Paul Lambrino, și nu Al României Paul-Philippe, așa cum apare începând cu 2008.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel