Patrick André de Hillerin - Narcisa Iorga, scandal pe Facebook: ”Ce vită e Narcisa Iorga”

Jurnalistul Patrick André de Hillerin și fostul membru al CNA Narcisa Iorga sunt protagoniștii unui schimb dur de replici, purtat prin intermediul paginilor de Facebook.

Totul a început de la o emisiune televizată în care a fost invitată Narcisa Iorga vineri seară.

”Vai, ce vită e Narcisa Iorga. Ea definește "publicul comercial" drept "publicul care poate fi manipulat prin reclamă" pentru a cumpăra un produs. Iar această persoană a fost membru al CNA. 

Doamnă, publicul comercial, așa cum este măsurat în rapoartele de audiențe, este publicul cuprins între anumite vârste și cu anumite venituri, care-i permit să cumpere produsele promovate în reclamele tv. Nu înseamnă că cineva a stabilit că el poate fi manipulat, ci doar că lui poți să i te adresezi cu reclame pentru anumite produse. Doamne, ce vacă...”, a scris Patrick André de Hillerin pe Facebook în urma respectivei emisiuni.

Vezi și: Lucian Mîndruță, pus la punct pe Facebook de Patrick André de Hillerin

Reacția fostului membru al CNA nu s-a lăsat prea mult așteptată.

”Un tip care se recomanda peste tot ca ar proveni dintr-o familie de conti francezi ma face si vita, si vaca in aceeasi postare. Eu ii spun doar atat: epitetele nu pe mine ma dezonoreaza.

Domnul Partick Andre de Hillerin are doar nume de conte francez, in rest e mai rau decat adoratii lui de la Antena 3, despre care am indraznit sa vorbim aseara in emisiunea lui Sabin Orcan. Din cauza ca i-am deranjat, in CNA, pe cantatorii in struna lui Voiculescu, domnul Hillerin a dezvoltat de cativa ani o obsesie fata de persoana mea si nu prea pierde ocazia sa si-o manifeste in limbaj similar cu cel postat mai jos. Domnul Hillerin face parte din echipa emisiunii "Starea natiei". Pentru ca ma pandeste la colt si, spre rusinea lui, se descalifica prin limbajul pe care-l foloseste, va redau un fragment dintr-un articol publicat de Forbes Romania: "publicul-comercial este cel mai urmărit de advertiserii care ţin să-şi influenţeze consumatorii şi să vândă, să vândă cât mai mult"”, a răspuns Narcisa Iorga.

”Am fost politicos numindu-vă vită”

”Na că s-a enervat Narcisa Iorga. De-abia acum îmi dau seama că prenumele doamnei e oarecum predestinat. Adică dânsa este căzută într-un maxim narcisism, crezându-se dacă nu frumoasă (e greu să negi evidența), cel puțin maxim inteligentă. Nu esteți, doamnă, nu esteți, din păcate. Nu știu ce cărți de istorie ați citit, nu știu la ce arhive ați avut acces dată fiind cultura dumneavoastră limitată, dar să știți că am fost foarte politicos față de dumneavoastră doar numindu-vă "vită". Strămoșii mei, mai nobili și mai conți sau marchizi decât mine, s-ar fi mulțumit doar să trimită un argat să vă însemneze cu fierul înroșit în foc”, a continuat jurnalistul de la ”Cațavencii” schimbul de replici, care a revenit ulterior.

Citește și: NARCISA IORGA, RESPINSĂ în PARLAMENT pentru un nou mandat de membru CNA

”Pentru că sunt un om cu mintea deschisă, împărtășesc ce i-am scris vitei:

"Doamnă,
Eu nu mă recomand nicăieri că aș proveni dintr-o familie de conți. Sunt ziarist și, în primul rând, nu vreau să mint. Eu mă trag dintr-o familie de cavaleri, conți, marchizi, strungari, electricieni, arhitecți, fizicieni, ingineri și așa mai deaparte. Dar nu mă ascund în spatele strămoșilor mei, așa cum ani de zile v-ați ascuns dumneavoastră în spatele filiațiaei dumneavoastră de propagandist al PD-ului. Ar trebui ca, după ani de zile în care ați distrus CNA prin mahalagism și parteneriat politic, să aveți bunul-simț să tăceți din gură și să învățați o meserie. Mai ales că nu e departe momentul în care fostul dumneavoastră idol vă va pune și pe dumneavoastră în categoria lingătorilor de clanță"”, a mai scris Patrick André de Hillerin pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel