Patricia Țig, înainte de meciul cu Samantha Stosur: Nu aștept nimic

Patricia Țig - Samantha Stosur LIVE SCORE. Patricia Țig (21 ani), marea surpriză a turneului WTA de la Madrid, a declarat că nu așteaptă nimic de la meciul din sferturi cu ''veterana'' australiană Samantha Stosur (32 ani).

Patricia Țig - Samantha Stosur LIVE SCORE. "Nu pot să spun nimic despre meci deoarece nu aștept nimic. Vreau doar să intru pe teren și să joc cât de bine pot și orice se va întâmpla voi fi mulțumită", a spus Țig, după victoria de miercuri seara cu Madison Keys, potrivit site-ului WTA.

Patricia Țig - Samantha Stosur LIVE SCORE. Patricia Țig a avut vorbe de apreciere despre adversara din sferturi: "Am urmărit-o timp de zece ani la televizor. Îmi place de ea și de jocul ei. E o jucătoare de top. Va încerca să mă facă să greșesc, dar voi încerca să nu fac asta.

Patricia Țig - Samantha Stosur LIVE SCORE. Patricia Țig (134 WTA), care este tot mai aproape de top 100, a precizat că se simte foarte bine la Madrid: M-am simțit bine aici de cum am ajuns. Am acel sentiment că totul va fi bine. De la primul antrenament mi-am spus că trebuie să intru pe teren și să joc cât de bine pot, să lupt pentru fiecare punct și să nu am așteptări mari.

Patricia Țig - Samantha Stosur LIVE SCORE. Patricia Țig, venită din calificări, se află pentru prima oară pe tabloul principal al unui turneu de categoria Premier Mandatory.

Patricia Țig - Samantha Stosur LIVE SCORE. Până acum cel mai bun rezultat al jucătoarei de 21 de ani a fost o finală WTA jucată anul trecut la Baku. În calificări la Madrid a trecut de americanca Nicole Gibbs și de grecoaica Maria Sakkari, iar apoi le-a învins pe rusoaica Daria Kasatkina și pe americancele Sloane Stephens și Madison Keys.

Patricia Țig - Samantha Stosur LIVE SCORE. "Mă simt incredibil de fericită", a declarat Țig pentru WTA Insider. "A fost o săptămână extraordinară pentru mine. Nu mă așteptam la așa ceva, dar am muncit foarte mult și cred că uneori nu știi când vei fi recompensat", a adăugat Patricia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel