Pasajul de la Piața Presei Libere nu mai are termen de finalizare

După patru amânări,  consilierii Capitalei se feresc să mai vorbească despre un nou termen pentru inaugurarea pasajului de la Piața Presei Libere.

Prezent la ședința Consiliului General, Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a ferit să mai dea un termen de finalizare a pasajului de la Piața Presei Libere, după ce ultimele nu au fost respectate.

Întrebat despre un nou  termen, edilul a declarat că: „Nu, doamnă, nu vă dau. A, pot să vă dau data mea de naştere... Nu glumesc, doamnă, apăsăm pe pedală să se termine cât mai repede", a spus Oprescu pentru Digi 24.

Citește și: Exclusiv: "Avantajele Pasajului de la Piața Presei Libere nu sunt imediate". Când și cum vor fi resimțite - Video

Despre Delta Văcăreşti, Consiliul General al Primăriei Capitalei şi-a dat acordul pentru proiectul care declară zona drept „arie naturală protejată". Cu unanimitate de voturi, consilierii au aprobat proiectul care transformă cele 190 de hectare din Delta Văcăreşti în arie naturală protejată. Pentru ca cele peste 100 de specii de păsări, mamifere şi peşti să fie ocrotite prin lege mai este nevoie acum de o hotărâre de Guvern şi despăgubirea celor care au terenuri în zona respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel