Partidul Proștilor, înregistrat la OSIM. Ce slogan are

Un ieșean a obținut, luna trecută, de la OSIM, dreptul de a folosi exclusiv în următorii nouă ani marca "Partidul Proştilor" și a recunoscut că pentru slogan a apelat la ajutorul unui "deștept".

Într-un interviu acordat recent pentru 7est.ro, inițiatorul "Partidului Proștilor" (PP), Cezar Popescu a relatat într-un stil savuros ce l-a împins spre insolitul demers, precum și modul în care poți deveni membru al partidului, mai ales că ținta în 2016 este intrarea noii formațiuni politice în Parlament. 

"La cât sunt eu de prost, n-avea cum să fie ideea mea! Ideea i-a venit unui prieten, cu ani în urmă. El se hotărâse să facă pentru prieteni nişte legitimaţii de proşti, ca să justifice prostia din capul lor. Legitimaţia de prost trebuia să fie de mărimea unui catalog de şcoală, pentru ca, atunci când omul se legitima, să vadă lumea cât este de prost! Nu s-a mai materializat ideea şi anii au trecut. Eu am preluat-o şi am vrut să fac nişte legitimaţii mai mici. Un amic mi-a sugerat să înregistrez marca la OSIM, ca să nu se bage nimeni peste noi. De la o glumă, am ajuns să fac cerere, prin reprezentantul OSIM de la Iaşi. Am înregistrat-o în ianuarie, iar răspunsul l-am primit pe 18 noiembrie. Acum pot spune că deţin Partidul Proştilor, cu acte în regulă. Timp de nouă ani, nu se mai bagă nimeni peste mine!", a declarat Cezar Popescu.

Ieșeanul a mai susținut că partidul s-a înființat după alegeri, ca să nu-i încurce pe Ponta şi Iohannis, și că va fi exigent cu primirea de noi membri, deoarece nu dorește să vină  "vreun deștept", care să sucească repede mințile proștilor și să preia șefia PP.

Membrii partidului vor depune adeziuni în care vor explica de ce sunt proşti, iar legitimaţiile de membru vor purta denumirea de "Legitimaţie de prost".

Variante pentru sloganul PP

Întrebat care este sloganul partidului, ieșeanul a mărturisit că a rugat un deştept să-i ajute la acest capitol. "Deocamdată avem mai multe variante. Unul ar fi: „Mama proştilor e tot timpul gravidă!", ceea ce înseamnă că vom avea întotdeauna mulţi membri. Un alt slogan ar fi: „Suntem proşti, dar mulţi! Bazaţi-vă pe noi!" O altă variantă ar fi: „Nu este rău să te naşti prost, important e să nu mori prost!" Dar nu ne facem griji pentru slogan. Pe parcurs, odată cu venirea mai multor membri, vor găsi ei o idee prostească".

De asemenea, Cezar Popescu anunță că se gândeşte foarte serios să facă un partid adevărat până la alegerile din 2016, mai ales că sunt șanse ca "proștii" să câștige jumătate din mandatele parlamentare:"Ne-am amesteca şi noi cu deştepţii şi să vedem atunci ce iese. Nu vedeţi că, de 25 de ani, ţara e condusă de „băieţi deştepţi" şi am ajuns unde am ajuns...".

PP, pagină de Facebook

Recent, Partidul Proștilor și-a creat și un cont de socializare, pe care apare sloganul: „Suntem proşti, dar mulţi! Bazaţi-vă pe noi!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel