Partidul lui Traian Băsescu și-a desemnat candidatul la Primăria Arad

Candidatul Mişcării Populare la Primăria municipiului Arad este Samuel Caba, fost membru marcant al PDL Arad, a declarat miercuri preşedintele filialei Arad a Mişcării Populare, Florin Remeţan, în cadrul unei conferinţe de presă.

'Am ales Mişcarea Populară deoarece nu mă mă regăseam în actualul PNL, în sistemul, mersul, gândirea şi strategia de organizare şi funcţionare a acestuia. Am fost marginalizat pentru că voiam să fac altfel de politică, dar MP tocmai asta vrea să facă, aşa că eu zic că aici mă regăsesc', a afirmat Samuel Caba, citat de Agerpres.

Preşedintele filialei Arad a Mişcării Populare a dezminţit zvonurile potrivit cărora organizaţia pe care o conduce ar fi controlată de către Gheorghe Falcă şi PNL.

'Nu facem jocurile nimănui, nu suntem marionetele lui Gheorghe Falcă sau ale PNL. Zvonistica alimentată de Falcă şi PNL, cum că Mişcarea Populară ar fi controlată de ei, ne-a făcut mult rău, a fost păguboasă pentru noi, mulţi dintre simpatizanţii lui Traian Băsescu ezitând să vină spre noi. Noi îi îndemnăm să vină, să nu mai creadă în minciuni şi zvonuri', a declarat Florin Remeţan. Potrivit acestuia, MP este singurul dintre partidele importante aflate pe un trend ascendent, celelalte fiind în scădere. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel