Partid Sebastian Ghiță: Dragnea: Va fi util PSD-ului

Inițiativa deputatului Sebastian Ghiță de a crea un partid de stânga nu este dăunătoarea Partidului Social Democrat, crede președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. El a sugerat că o astfel de competitivitate pe  partea stângă a eșicherului politic ar fi putut fi folositoare în trecut.

"Eu îi doresc succes. Șansele nu sunt la mine", a declarat Dragnea, vineri, la DC News Live, întrebat în legătură cu proiectul politic anunțat de Sebastian Ghiță.

"Nu cred că ne va face rău. Nu e vorba de vreo concurență, nu ne batem pe clienți. S-ar putea ca voturile pe care le-ar lua acest partid, dacă îl va face Sebastian Ghiță, s-ar putea ca acele voturi să nu fi venit la noi. Eu nu cred că PSD poate avea de suferit dacă îl duce la capăt. Un nou partid de stânga s-ar putea să fie util în Transilvania", a arătat vicepremierul.

Liviu Dragnea nu crede că, asemenea foștilor social-democrați Marian Vanghelie și Mircea Geoană, Sebastian Ghiță va încerca să își clădească partidul cu membri ai actualului PSD.

"Din ce am auzit eu, tocmai asta este rațiunea partidului pe care îl va construi: este partidul tinerilor și nu ia din PSD. O altă generație care poate vrea să se regăsească în alt partid decât PSD. Poate sunt oameni de stânga care vor altceva", a spus Geoană.

Liviu Dragnea: M-a sunat Mircea Geoană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel