Parteneriat IMPORTANT în domeniul capturii de date

Konica Minolta, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii și echipamente multifuncționale de tipar digital din România, anunță extinderea parteneriatului cu ABBYY, lider în furnizarea de soluții de conversie a documentelor, captură de date și tehnologii și servicii lingvistice.

În 2015, echipamentele multifuncționale Konica Minolta vor fi oferite împreună cu ABBYY FineReader 12 Professional, se arată într-un comunicat remis redacției DC News.

Konica Minolta și ABBYY au încheiat parteneriatul pentru furnizarea în România a soluției software ABBYY FineReader Professional Edition împreună cu 30 de modele de echipamente multifuncționale Konica Minolta la finalul anului 2013, pe o perioadă de un an. Pe parcursul colaborării cu ABBYY, Konica Minolta a înregistrat vânzări de peste 1.000 de echipamente dotate cu programul ABBYY FineReader OCR, multifuncționale care se transformă astfel din echipamente dedicate strict activităților de imprimare, copiere și scanare în soluții integrate pentru conversia în format digital a documentelor pe hârtie.

Rezultatele pozitive obținute de ambele companii prin acest parteneriat și interesul ridicat al utilizatorilor de echipamente multifuncționale pentru sistemele de recunoaștere a informațiilor au condus la extinderea parteneriatului. În 2015, toate echipamentele multifuncționale bizhub color și alb-negru A3 de la Konica Minolta vor fi oferite companiilor din România împreună cu cea mai nouă versiune a aplicației ABBYY OCR, FineReader 12 Professional. Aceasta permite utilizatorilor să lucreze eficient cu documentele tipărite, să convertească rapid fișierele scanate sau primite pe fax în format digital editabil sau în PDF, să le salveze în arhive digitale cu posibilități de căutare și să lucreze ușor cu zona de conținut. Konica Minolta rămâne în continuare singurul producător de echipamente de printare care are o colaborare oficială OEM cu ABBYY în România. Ca rezultat, utilizatorii de echipamente multifuncționale A3 Konica Minolta vor avea acces atât la aplicația ABBYY FineReader, lider de piață în domeniul său, cât și la suport tehnic complet de la ABBYY.

Citește și: Konica Minolta lansează dokoni FIND, aplicație pentru acces rapid la informații 

Igor Fedorets, Head of Distribution, ABBYY, regiunea CEE, Turcia, Israel: "Recunoașterea informațiilor din materiale tipărite este o componentă extrem de importantă a lucrului cu documente. În 2014, cercetările ABBYY au arătat că în Europa Centrală și de Est între 79% și 94% dintre angajații care își desfășoară activitatea la birou s-au confruntat cu această necesitate. Rezultatele parteneriatului de anul trecut dintre Konica Minolta și ABBYY dovedesc că numeroși utilizatori de echipamente multifuncționale Konica Minolta dotate cu ABBYY FineReader și-au îmbunătățit semnificativ productivitatea."

La rândul său, Viorica Mocanu, Marketing Manager, Konica Minolta Business Solutions Romania a adaugat: "Furnizarea multifuncționalelor Konica Minolta A3 împreună cu soluția ABBYY FineReader Professional Edition crează o punte între documentele tipărite și cele electronice și este un instrument util pentru a spori eficiența mediului de lucru din companii."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel