Coincidență stranie la Tarom. Senator PNL, clipe teribile în aeroport: Senzația este groaznică. A ratat decolarea

Un avion al companiei Tarom cu destinația Iași a ratat, joi seara, decolarea de pe aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehnice. Aparatul de zbor a fost întors de la capătul pistei și readus în zona terminalului. În tot acest timp, pasagerii au fost invitați să coboare din avion.

În aeronavă se aflau și oameni politici printre care senatoarea PNL de Iași Mihaela Popa. Ea a povestit pe Facebook prin ce clipe groaznice a trecut.

"Aeroport București... Tarom a ratat decolarea, probleme tehnice (vibrație roată)... senzația este groaznică... acum ne întoarcem de unde am plecat... așteptăm un mecanic... nu știm cât timp... Coborâm... avionul e defect.. riscurile meseriei. Update: În jurul de 1.00 vom decola, scăpăm de 13", a scris Mihaela Popa.

Avionul urma să plece la ora 20.35, de pe aeroportul Otopeni cu destinația Iași, dar iată că ora s-a decalat până la 01:00. Ultima cursă aeriană Tarom București-Iași programată pentru joi a decolat fără probleme de pe aeroportul Otopeni, la ora 21.40.

Este al doilea incident petrecut joi, 13 octombrie. Au fost probleme și pe cursa Otopeni-Satu Mare. Citiți aici continuarea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel