PANICĂ. Milioane de maşini de spălat, retrase din magazine

Autoritatea pentru siguranţa consumatorului din SUA a anunţat că 2,8 milioane de maşini de spălat Samsung vor fi retrase de pe piaţă. Este al doilea scandal în care esye implicată compania sud-coreeană, a cărei imagini deja a fost afectată puternic de episodul "Galaxy Note 7".

Comisia pentru Siguranţa Consumatorului din SUA a anunţat că maşinile de spălat Samsung reprezintă un pericol şi că se pot desprinde hublourile în timp ce este folosită. Compania a primit peste 700 de reclamaţii de incidente, iar nouă persoane chiar au fost rănite de maşinile defectuoase, potrivit unui anunţ al agenţiei de vineri, scrie Wall Street Journal, citat de zf.ro

Retragerea afectează 34 de modele de maşini de spălat de la mai multe magazine şi este valabilă pentru produse cu data de fabricaţie care porneşte din 2011.

UPDATE: Niciun model comercializat pe piața din Europa nu se incadreaza in aceasta categorie; masinile au fost retrase doar in America de Nord. Cauza principala o reprezinta distribuirea neuniforma a rufelor corelata cu rotatia mare ce cauzeaza un nivel mai ridicat de vibratii, care poate contribui la o posibila detasare a panoului frontal, precizează un comunicat al companiei primit la redacție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel