Palatul Parlamentului, în culorile TRICOLORULUI

Casa Poporului va fi reinventată printr-un spectacol multimedia de Zilele Bucureștiului. Cei mai îndrăgiți artiști și cele mai deoacheate show-uri multimedia vor încânta bucureștenii în acest sfârșit de săptămână.

De Zilele Bucureştiului, Primăria Capitalei a pregătit pentru bucureșteni concerte de muzică uşoară, muzică populară, muzică alternativă, clubbing, expoziţii de artă, dans în aer liber, târguri, spectacole de teatru, parade ale costumelor de epocă, faimoasa "bătăie cu flori de la Şosea" şi cu proiecţii 3D de ultimă generaţie.

Sâmbătă, de la ora 23,00, Palatul Parlamentului va deveni un ecran gigant, pe care se va proiecta iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic în Europa, urmat de "DJ Open Air Party"care va transforma Piața Constituției într-un club în aer liber.

 Citește și: Casa Poporului, cea mai grea clădire din lume

La iMapp Bucharest 555 vor fi proiectate cinci show-uri a câte 5 minute si 55 de secunde. Deși fațada Palatului Parlamentului a mai fost folosită pentru proiecții, este prima dată când aceasta este încorporată într-un proiect de video-mapping, care presupune o imagine 3D complexă, ce animă prin forme și culori suprafața clădirii, folosind fiecare element arhitectonic pentru a personaliza și reinterpreta aria gigantică a construcției, de aproximativ 20.000 de metri pătrați.

Timp de 30 de minute, Casa Poporului va fi de nerecunoscut datorită proiecțiilor cu totul inedite create de unii dintre cei mai buni artiști din Europa, care vor transforma „relieful" cladirii în protagonistul unui spectacol dinamic de sunet, culoare și lumină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel