Palada, mesaj răvășitor: Gata, m-am scos!

Purtătorul de cuvând al Guvernului, Mirel Palada, își sărbătorește marți, 8 aprilie, ziua de naștere.

Cu această ocazie, Mirel Palada a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. Le-a cerut scuze celor dragi că nu le va putea mulțumi pentru toate urările în parte, dar are și un motiv bun – programul prea încărcat pe care îl are marți.

"Deci 254. Doar pe Facebook. Doar până la ora 9:00. Deci moment în care statisticianul din mine își dă seama că nu a numărat SMS-urile, apelurile telefonice, e-mailurile, cei trei pupici primiți dimineața, două pe fugă și unul lung și somnoros, cît și comentariile din diversele postări recente. Ce metodologie limitată. Turambare, dacă faci la fel și cu sondajele, atunci e clar, și Vadim Tudor, și Crin Antonescu au dreptate să te critice că manipulezi oamenii cu număratul inexact, dar motivat ideologic. Drept pentru care mă înclin în fața voastră, dragilor, și îmi cer scuze: în curînd viața mă va prinde din urmă de manieră necruțătoare, ca un placaj din lateral, ca un iriminage, și mă va pune pe drumuri, loc unde voi -- Stai, că sună mătușă-mea. Ce mătușă bună. M-a sunat, m-a pupat. A închis. Maxim 10 secunde. De ce nu pot fi toți așa buni ca mătușa Luci?

Deci unde rămăsesem? Aha. La viață. Deci, viața mă va pune pe drumuri, având azi un program încărcat, deci guvernamental. Motiv pentru care nu voi mai putea fi la fel de drăguț așa cum sunt eu de obicei să vă răspund la fiecare urare în parte. Așadar și prin urmare, considerați therefore acest mesaj ca fiind unul de mulțumire colectivă, de recunoștință și de pricepere comunicațional-guvernamentală, ce ține loc și de făcut cinste, și de dat bere la teren după antrenament, și de petrecere la Guvern, și de petrecere privată, cît și drept răspuns la urările de anii viitori.

Gata. M-am scos. Ce priceput sunt cîteodată. Știam eu de ce am ajuns așa om mare, înalt demnitar public... PS: V-am spus că Facebook mi-a băgat Capcha la comentarii, la cât de multe am răspuns în ultimul timp? Ce spammer mic și gras sînt de ziua mea", a scris Mirel Palada pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel