Palada nu se ascunde. Mesaj clar către Ponta

Fostul consilier guvernamental al lui Victor Ponta lansează un mesaj puternic.

”Salut sosirea din ce in ce mai multor parlamentari in Partidul Romania Unita. In fiecare zi, rindurile partidului nostru cresc. Azi, presedintele partidului, Bogdan Diaconu, a depus in mod formal cerere in Parlament de constituire de grup parlamentar. Sintem puternici si, pe zi ce trece, devenim si mai puternici. Cel mai sigur semn ca PRU incepe sa conteze: dintr-o data, toate gurile de tun au fost puse pe noi” scrie Mirel Palada pe Facebook. 

Sociologul scrie, fără să se ascundă în spatele unor inițiale, că PRU speră ”ca Victor Ponta sa ni se alature si sa putem continua munca de aparare a intereselor Romaniei”. 

”Lucrurile bune realizate in perioada guvernarii sale risca sa fie stricate de o guvernare care, sub eticheta vicleana de tehnocrati, tine mai degraba cu Bruxellul decit cu Romania. In toamna, riscam un guvern de asa-zisa uniune nationala care sa continue aceasta stricaciune a tarii. Alaturi de voi putem impiedica aceasta lucratura impotriva intereselor Romaniei.Romania inainte de toate!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel