Urmărește emisiunea live


Palada, după gafa "Sper să crăpi, Victor Ponta": Puie la proști

Sociologul Mirel Palada a reacționat după episodul "Sper să crăpi, Victor Ponta".

"Ce vă mai place ura. Ce vă mai place să juisați gîndindu-vă cum vă moare dujmanii, fără număr, fără număr, cum în fața ochilor voștri, ca într-un joc cu pokemoni, se sting în chinuri ăi bătrîni, ăi săraci, ăi mulți, ăi fraieri, ăi pensionari, ăi amărîți, ăi țărani, ăia fără noroc în viață, care n-are valoarea voastră de hipsteri plini de principii și de muci în cap.

Ce vă mai place să fiți superiori. Cei mai foarte superiori. Ce vă mai place să fiți naziști, lăudîndu-vă că de fapt voi țineți cu dreptatea. Ce v-ar mai place să omorîți oameni cu mînuțele alea ale voastre, să nu mai fie nevoie doar să vă uitați la televizor sau pe internet, s-o faceți voi cu degetele alea ale voastre de intelectuali cu facultate. Să le înfigeți deștele în orbitele alea de țărani proști și bătrîni și amărîți, să țîșnească sîngele ca în Game Of Thrones, să vă lingeți deștele cu moartea ălora pe care îi urîți.

[citeste si]

Ce vă mai place să fiți inseminați cu ură în fiecare zi, în fiecare ceas, de fiecare tapalabă de servici, de fiecare macoveicioacă ce vă toarnă otrava superiorității în timpane și în ochi. Ce bine e să fiți supraoameni și ubermenși și să vă pișați în capul celor care nu sînt tineri ca voi, plini de succesuri ca voi, plini de șmecherii tehnice și elaborate ca voi, plini de harneală contemporană, fără număr fără număr, voi sînteți miezul pămîntului, floarea vieții, ca voi nu e nimenea. Puie la proști, bagă ceva cu diez, că e trendy.

Ce vă mai place să crăpați de emoții, să crape fierea în voi de plăcere cînd îi vedeți pe alții cum se chinuie. Ce-o să mai crăpați de fericire că o să vă mai luați țara încă o dată înapoi. Ce scîrbe puteți fi. Și ce vă mai place... Sper să crăpați de fericirea urii în continuare", a scris Mirel Palada pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel