Pâine congelată pe mesele românilor: ''Piața o cere"

Pâinea congelată adusă din import nu va dispărea de pe rafturile magazinelor. Conform unor declarații ale Elenei Tatomir, director în cadrul MADR, nu se poate interveni în raportul-cerere ofertă. Tatomir a completat că este de datoria celor implicați în sectorul de morărit să își diversifice oferta. 

Producătorii români de pâine trebuie să vină pe piață cu sortimente deosebite, pentru ca românii să nu mai cumpere produse de panificație congelate, aduse din import, a declarat, joi, Elena Tatomir, director general al Direcției Generale Politici Agricole și Industrie Alimentară din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

"Vorbim de cerere și ofertă. Cred că cei din sectorul de morărit și panificație trebuie să își reconsidere abordarea față de piață și gama sortimentară, pentru a oferi cumpărătorilor produse deosebite și să satisfacă cerințele acestora", a spus Elena Tatomir.

[citeste si]

La rândul său, Daniel Constantin, membru în Comisia de agricultură din Camera Deputaților și fost ministru al Agriculturii, a arătat că, până acum, fermierii români din acest domeniu nu s-au preocupat să producă valoare adăugată, mulțumindu-se să găsească cumpărători pentru grâu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel