Păgubiţii Astra, termen limită pentru a mai solicita plata daunelor

Clienţii Astra Asigurări care au de încasat despăgubiri de la asigurătorul aflat în faliment mai pot  depune cererile de despăgubire la Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) până pe  28 iulie.

Păgubiţii Astra au avut la dispoziţie 90 de zile de la propunţarea definitivă a falimentului de către instanţa judecătorească pentru a-şi depune cererile de daună.

FGA a înregistrat 45.847 cereri de plată până la data de 18 Iulie 2016, atât pentru cele 57.210 dosare preluate de la Astra Asigurări, cât şi pentru dosarele nou deschise de către Fond. FGA face plata des­păgu­bi­rilor numai în baza unei cereri de pla­tă.

[citeste si]

Falimentul Astra Asigurări, com­pa­nie deţinută de omul de afaceri Dan Ada­mescu, a fost decis definitiv de Curtea de Apel Bucureşti pe 28 aprilie, adi­că la opt luni de la decizia de des­chi­derea a procedurii de insolvenţă a Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Falimentul Astra a fost decis după ce procesul de majorare a capitalului cu suma de 425 de milioane de lei prin atragerea unui investitor strategic a eşuat, potrivit rtv.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel