Șpăgi RCS&RDS. Ioan Bendei, înregistrări

Documente din dosarul DNA construit pe plângerea făcută de directorul RCS&RDS împotriva directorului general al Antena Group arată acum procurorii au ascuns dovezi ale șpăgilor pe care administratorul RCS&RDS le dădea chiar din sediul DNA.

Dezvăluirile au fost prezentate miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Într-o înregistrare prezentată în exclusivitate la Antena 3, Ioan Bendei, aflat chiar în sediul DNA, înainte de întâlnirea cu Sorin Alexandrescu, o sună pe secretară pentru a trimite la trei domicilii ale ofițerului de poliție judiciară telefoane din partea firmei RCS&RDS și operatori care să le instaleze.

În ziua următoare, ofițerul DNA sună să-l anunțe pe Ioan Bendei că "s-a rezolvat la Craiova". Apoi, același ofițer cere să-i fie dus folosul necuvenit chiar la sediul instituției.

Angajatul DNA care primește aceste foloase din partea RCS&RDS are un rol extrem de important în acest dosar. Ofiterul DNA Iordăchiță Teodosia Elena are grijă, apoi, să omită multe probe de la dosar.

Bendei oferea astfel aceste foloase chiar din casa anticorupției unor oameni ai anticorupției în prezența altor anticorupți care au avut grijă ca aceste probe să nu fie la dosar. Video găsiți aici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel