EXCLUSIV  PACT COABITARE Ponta-Băsescu, negociat de Dragnea-Chifu. ”Mi l-am asumat eu”

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit, la DCNews LIVE, că Liviu Dragnea a fost cel care a negociat faimosul pact de coabitare cu Traian Băsescu. 

”Când iei singur deciziile inevitabil unele sunt bune, altele mai puțin bune, doar că trebuie să ți le asumi și nu trebuie să le lași pe alții. Eu am avut prostul obicei să-mi asum eu tot. De exemplu, faimosul pact cu Traian Băsescu. Mi l-am asumat eu. De scris și de negociat, l-a negociat Liviu Dragnea și a fost prezent cu mine acolo.” a dezvăluit Victor Ponta, la DCNews LIVE

Fostul premier a adăugat că Liviu Dragnea cu Iulian Chifu, fost consilier prezidențial, au negociat termenii pactului de coabitare. 

”Ei au pregătit draftul și noi am mers acolo”, a adăugat Victor Ponta, care a continuat: ”A fost întotdeauna alături de mine, la toate deciziile, bune și rele.” Fostul premier a admis că Liviu Dragnea primise acordul său și al lui Crin Antonescu. 

”Numirea din 2013 a doamnei Kovesi, am discutat-o amândoi, eu și Liviu, acum am rămas eu omul rău. Nu am fost doar eu, am fost doi” a mai afirmat Victor Ponta, care a atras atenția că ”sunt decizii pe care le împarți cu alții, dar la un moment dat ți le asumi”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel