Paște 2014: Un șofer a fost prins cu o viteză record pe A3

Un bărbat de 46 de ani din Bucureşti a fost depistat, duminică, de poliţişti, în timp ce conducea cu 216 km/h pe Autostrada Bucureşti - Ploieşti. Respectivului șofer i-a fost reţinut permisul pentru 90 de zile şi aplicată o amendă de 850 de lei, informează Poliţia Română.

Duminică, în jurul orei 13:15, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada Bucureşti - Ploieşti (A3) din cadrul I.G.P.R. au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

Bărbatul a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 21, pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti, conducând cu o viteză de 216 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 850 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

În perioada 19-21 aprile, cu ocazia Paştelui Ortodox şi a celui Catolic, aproape 1.600 de poliţişti de la rutieră sunt prezenţi în trafic pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi a ambuteiajelor rutiere, precum și pentru fluidizarea şi controlul circulaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel