Paște 2014: Mesaj de la MApN

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a transmis următorul mesaj:

"Sfintele Sărbători de Paşti reprezintă pentru creştinism momentul unic al renaşterii speranţei într-o viaţă mai bună, semnificaţie care pentru militari este cu atât mai importantă cu cât aceştia şi-au legat destinul de cel al neamului, prin sacrul legământ al jurământului militar.

În primul rând, aş vrea să-mi îndrept gândurile către militarii noştri aflaţi la mii de kilometri depărtare de cei dragi şi care, în Sfânta Zi de Paşte, se află în misiune. Ştiu că sunteţi departe de familii şi vă doresc ca această sărbătoare să vă aline dorul şi să vă poarte sufletul spre cei dragi. Aş vrea să vă asigur că modul exemplar în care vă faceţi datoria faţă de ţară nu a trecut neobservat şi că românii de pretutindeni vă sunt alături, în zilele şi lunile în care sunteţi departe de casă. 

Suntem, în această perioadă, alături şi de familiile greu încercate ale eroilor noştri, al căror nume va rămâne scris cu litere de aur în cartea de istorie a neamului. Îi asigur pe copiii, soţiile, părinţii, surorile şi fraţii acestor eroi că Armata României este acum parte din familia lor şi că sacrificiul tatălui, soţului, fiului sau fratelui lor nu va fi uitat niciodată.   

Citește și: Paște 2014: Ce este interzis să faceți în Vinerea Mare


În acelaşi timp, le urez însănătoşire grabnică acelora care au fost răniţi în misiune şi le transmit sprijinul nostru permanent pentru refacerea completă şi revenirea cât mai rapidă alături de camarazii lor.

De asemenea, doresc să transmit un gând bun şi către militarii din ţară care, alături de partenerii noştri de încredere din NATO, îşi îndeplinesc misiunile încredinţate.

Sunt convins că aceste sentimente sunt împărtăşite şi de acei români cărora militarii le-au fost alături în momentele grele şi pe care îi asigur că armata va fi întotdeauna alături de comunitate, oferindu-şi sprijinul de câte ori va fi nevoie. 

Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului, izvor de lumină, de bucurie şi de speranţă, să vă aducă în suflet pace interioară şi un gând bun pentru camarazii voştri aflaţi acum departe de casă. Vă doresc din suflet sănătate, fericire, puterea de a dărui şi de a fi alături de semenii voştri".

Citește și: Ponta elucidează misterul biroului de la MApN. La ce îl folosește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel