Urmărește emisiunea live


Paște 2014: Greii care spun "Hristos a înviat!" colegilor de celulă

Paștele în sânul familiei este un vis pentru greii din politică care vor spune "Hristos a înviat!" colegilor de celulă. În aceeași situație, sunt și nume grele din fotbal. 

Aflat la a doua condamnare, fostul premier Adrian Năstase își petrece Învierea Domnului în închisoare. A fost condamnat la patru ani de închisoare pentru luare de mită. Din 6 ianuarie 2014 se află la Penitenciarul Jilava. 

La Penitenciarul Iași își va petrece Sfintele Paști fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu. Încarcerat în 20 ianuarie 2014, el este condamnat la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu. 

George Becali, finanțator al Stelei și fost deputat, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni pentru dare de mită, abuz în serviciu şi sechestrare. El este încarcerat din 20 mai 2013 la Penitenciarul Poarta Albă.

VEZI și: Năstase: Penitenciarul îl cheamă pe Băsescu

Greii din politică sunt însoțiți de cei din fotbal, condamnați în "Dosarul Transferurilor". Mihai Stoica își petrece Paștele la Penitenciarul Rahova, unde se află din 4 martie 2014. În același dosar au mai fost trimiși în spatele gratiilor George Copos, fost finanţator al Rapid Bucureşti, Ioan Becali, fost impresar de fotbaliști, Cristian Borcea, Victor Becali, Jean Pădureanu, Gică Popescu și Gheorghe Nețoiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel