Șova o provoacă pe Udrea

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, o provoacă pe deputata Elena Udrea să rezolve o dispută pe care a stârnit-o. 

"Doamna deputat Elena Udrea a făcut duminică acuzații nedrepte și deplasate la adresa membrilor Guvernului privind Semimaratonul Internațional București. Anularea participării prim-ministrului Victor Ponta și a altor miniștri, printre care și a mea, a fost rezultatul unui gest firesc de solidaritate cu Gabriela Szabo. Cu o seară înainte, tatăl doamnei ministru Szabo decedase. Era firesc, de bun simț, să ne anulăm participarea, ținând cont de momentele grele prin care trecea doamna ministru", a scris Dan Șova, pe contul său de Facebook. 

Ministrul a adăugat că deputata a ținut "să continue bătălia politică" și  "a ținut cu tot dinadinsul să puncteze, să exploateze electoral o situație tristă". 

Dan Șova a provocat-o pe Elena Udrea să rezolve problema prin sport, miercuri, 28 mai.

"Pentru că iubim sportul, iubim competiția la fel de mult precum apreciem eleganța și fair-play-ul ce descriu lumea sportului. Drept pentru care vreau să îi ofer posibilitatea doamnei Elena Udrea să-și ia înapoi acuzele nefericite și să concureze împotriva Guvernului României pe pista de alergare, demonstrându-ne că, dincolo de patima politică, este totuși o persoană care respectă fair-play-ul. O provoc pe doamna Udrea să rezolvăm această dispută prin sport. Săptămâna viitoare, miercuri, 28 mai, după ce trece campania electorală, o invit pe Elena Udrea de la orele 19:00 pe Arena Rapid, să alergăm unul lângă altul 10 km", a scris ministrul Transporturilor. 

VEZI și: Elena Udrea a prins viteză-FOTO

"O invit să donăm fiecare indemnizația"

Dan Șova a adăugat: "O invit de asemenea pe doamna Udrea ca, în urma cursei, să ne donăm fiecare indemnizația, dânsa pe cea de parlamentar, eu pe cea de ministru, pentru un club sportiv școlar de atletism. O las pe doamna deputat să decidă care va fi acela. Oricare din copiii sportivi merită acest efort financiar din partea noastră. Indiferent că doamna Udrea va alege sau nu să participe, eu voi fi miercuri pe stadionul Rapid pentru a alerga în numele Guvernului României și mai ales în numele sportului, onoarei și al fair-play-ului". 

A semnat: "Dan Șova, membru al Guvernului României care ar fi participat la Semimaratonul Internațional București, de n-ar fi fost acel nefericit incident, și un om care iubește sportul și fair-play-ul". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel