OSCAR 2016. Moment emoționant oferit de Lady Gaga-VIDEO

După ce a câștigat un Glob de Aur pentru rolul din serialul "American Horror Story" și i-a adus un omagiu vibrant lui David Bowie la premiile Grammy, Lady Gaga a oferit unul dintre cele mai importante momente de la ceremonia decernării premiilor Oscar 2016. Duminică seara la Los Angeles, artista a interpretat piesa "Til' It Happens To You" (Până când ți se va întâmpla și ție), dedicată victimelor abuzurilor sexuale.

După ce a fost introdusă printr-un discurs al vicepreședintelui american Joe Biden, care a lansat un apel la încurajarea dialogului social pe tema abuzurilor sexuale, Lady Gaga a apărut pe scenă într-un costum alb interpretând cântecul scris în colaborare cu Diane Warren, parte din coloana sonoră a documentarului "The Hunting Ground" (2015), care abordează abuzurile sexuale comise în campusurile universitare din Statele Unite.

La sfârșitul reprezentației, mai multe victime ale abuzurilor sexuale s-au alăturat lui Lady Gaga pe scenă, ridicând brațele pe care erau înscrise diverse mesaje: "Nu a fost vina mea", "Supraviețuitoare", "Mi s-a întâmplat și mie".

Momentul a fost urmat de ovații din partea publicului emoționat până la lacrimi, așa cum a fost cazul actriței Kate Winslet sau a colegei sale Rachel McAdams, protagonistă a filmului Spotlight, centrat pe descoperirea, de o echipă de jurnaliști, a scandalului care a implicat preoți pedofili în Boston în 2001.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel