Organizaţia maghiară a lui Laszlo Tokes, apel la populaţie

Consiliul Autonomiei Maghiare din Bazinul Carpatic face un apel la populaţie să participe la referendumul din Ungaria şi să voteze împotriva cotelor de imigranţi propuse de UE, a declarat liderul reales al organizaţiei, Laszlo Tokes, informează agenţia de ştiri MTI.

Consiliul Autonomiei Maghiare din Bazinul Carpatic (KMAT) este o organizaţie care reuneşte formaţiuni politice şi civice ale maghiarilor din ţările vecine Ungariei, printre care Consiliul Naţional Maghiar din Transilvania, Consiliul Naţional Secuiesc şi Uniunea Civică Maghiară, potrivit Mediafax.

KMAT se pronunţă ca fiind de acord cu premierul ungar Viktor Orban în ceea ce priveşte faptul că "problemele trebuie rezolvate la sursă," a declarat Tokes cu ocazia unei reuniuni a organizaţiei care a avut loc sâmbătă.

Organizaţia a dat publicităţii un comunicat cu privire la poziţia acesteia în ceea ce priveşte referendumul din Ungaria pe tema cotelor de imigranţi, programat pentru data de 2 octombrie, documentul fiind semnat de formaţiunile care constituie KMAT.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel