Oreste, schimb de replici în emisiunea lui Rareș Bogdan

Oreste a atacat-o pe avocata Eliza Ene-Corbeanu după ce aceasta își susținea un punct de vedere vizavi de ultimele dispute din justiție.

Vă prezentăm schimbul de replici:

Eliza Ene-Corbeanu: A existat presiunea străzii. Sunt absolut de acord ca lumea să se manifeste public, dar cu toate acestea avem trei puteri în stat. Atunci când ele sunt slabe, așa cum se întâmplă în prezent în România, apare o altă putere, apare strada. Și este nepermis pentru că da naștere arbitrariului. Ați văzut că atunci când ministrul Iordache a demisionat a invocat presiunea străzii. În ce țară democratică un ministru ia decizii uitându-se cu coada ochiului la stradă? În momentul în care cele trei puteri sunt slăbite apare vocea străzii. Strada are dretprul să reacționeze.

Oreste: Dumneavoastră aveți clienți politicieni cu probleme penale sau acesta este punctul dumneavoastră personal de vedere? Aveți decența să spuneți dacă vorbiți în calitate de avocat al unor anumite persoane.

Eliza Ene-Corbeanu: Niciodată un dosar penal nu se va influența dacă se înlocuiește sau nu doamna Kovesi. Deci nu mă afectează dosarele penale.

Oreste: Deci din ce punct de vedere vorbiți? Aveți o pledoarie care sună politic. Este a dumneavoastră sau a clienților dumneavoastră?

[citeste si]

Eliza Ene-Corbeanu: Eu nu am venit aici să îmi reprezint clienții. Este părerea mea.

Rareș Bogdan a intervenit și a spus: "Dânsa a venit aici ca observator, ca analist".

Eliza Ene-Corbeanu: Domnule Oreste, să știți că am și eu păreri, ca orice cetățean. Am zis că nu este normal ca atunci când un ministru își dă demisia să invoce presiunea străzii.

Oreste: Putea să invoce presiunea vezicii. Dacă spunea că își dă demisia din cauza presiunii vezicii urinare era de vină vezica urinară?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel