Ordinul dat de Liviu Dragnea în PSD

Organizațiile județene ale PSD trebuie să-și stabilească viitorii candidați la alegerile locale de anul viitor până la 1 decembrie, a declarat sâmbătă, la Hunedoara, președintele interimar al formațiunii, Liviu Dragnea.

”Am stabilit ca 1 decembrie să fie data limită până la care toate organizațiile județene și locale să-și definească propunerile pentru candidați și nu va fi un proces caracterizat de formalism. Vrem ca fiecare candidat, în special candidații pentru funcțiile de primar (...), să fie oameni cu care să putem merge în fața comunităților și să le spunem cu curaj și cu încredere că sunt oameni buni gospodari. În primul rând trebuie să credem noi asta iar ca să credem noi asta trebuie să analizăm foarte bine", a afirmat Liviu Dragnea.

Persoanele rămase definitive pe listele de candidați vor fi instruite apoi în cadrul unor cursuri de pregătire ce vor avea loc în primele luni ale anului viitor.

"Nu vrem să facem greșeala să propunem niște candidați care n-au habar de administrație, de exemplu", a punctat Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, candidații PSD trebuie să aibă o viziune de dezvoltare a localităților, să cunoască legislația, modul de accesare a programelor finanțate din fonduri europene sau de la bugetul de stat. "Și banii bugetului de stat, și banii europeni nu sunt nelimitați iar primarii care sunt mai bine pregătiți dau șansa comunităților lor să aibă o viață mai bună", a afirmat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel