Orban, reproșuri grele pentru Iohannis după alegerea Alinei Gorghiu

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban spune că Alina Gorghiu l-a învins în bătălia pentru șefia partidului deoarece a fost susținută de președintele ales al României, Klaus Iohannis. Orban precizează că ar fi cumpănit mai mult candidatura la președinția PNL dacă ar fi știut că Iohannis are o preferință.

”Am pierdut pentru că domnul Iohannis a sprijinit un alt candidat. PNL l-a sprijinit pe Iohannis pentru a ajunge președintele României. Nu am ce să-mi reproșez în relația cu Iohannis. M-am retras din competiția pentru președinția PNL atunci când s-a angajat în competiție și sunt primul care l-a propus public pentru președinție. A avut o preferință pe care și-a exprimat-o, probabil a avut rațiunile domniei sale”, a declarat Orban, joi seară, la B1 Tv.

Antonescu, despre Gorghiu: Oricine ar fi fost susținut de Iohannis era favorit

Vicepreședintele liberal spune că se aștepta ca partidul să aleagă președintele interimar, o urmă de nemulțumire exprimată joi și de fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, cel care l-a votat pe Orban.

”În momentul în care mi-am anunțat intenția de ca candida la președinție am discutat cu Iohannis. Dacă aș fi știut că are o preferință m-aș fi gândit de mai multe ori dacă să candidez sau nu. Am crezut că alegerea se va face pe baza PNL. Nu s-a făcut așa, am fost pus într-o situație pe care nu am prevăzut-o. Totuși am declarat public că odată ce a fost aleasă Alina Gorghiu beneficiază de susținerea mea totală. Am declarat public că m-am angajat în campania electorală în fața cetățenilor să punem în practică un proiect”, a afirmat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel