Urmărește emisiunea live


Orban, pentru DC News: Respingerea statutului nu are niciun temei

Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru DC News că PNL va ataca decizia Tribunalului București de respingere a statutului partidului. El a arătat că hotărârea instanței nu are niciun temei pentru că modificarea statutului, care a permis candidatura lui Iohannis la șefia PNL, s-a efectuat conform legii.

"Nu a fost încă depusă la condică soluția, noi nu știm încă oficial, așteptăm motivarea soluției și ulterior vom prezenta punctul nostru de vedere (...) În mod evident, în funcție de motivarea soluției prezentate vom face toate demersurile juridice necesare", a spus Orban.

Liderul liberal subliniază că modificările suferite de statut au fost făcute în conformitate cu legea. El a precizat că Iohannis nu este primul nou-venit în PNL care primește derogare, indicând precedentul Sorin Frunzăverde și Mihai Stănișoară.

"Din punctul nostru de vedere, nu există niciun fel de temei legal pentru respingerea înregistrării modificărilor la statut și la conducerea PNL. S-au făcut mai mult decât democratic, cu reprezentare largă - au fost 1560 de delegați aleși conform legii și conform statului PNL -  toate procedurile au fost legale. Iohannis avut derogare oferită de Delegația Permanentă a PNL chiar în momentul în care Delegația permanentă a convocat Congresul. Nu există niciun fel de temei pentru o astfel de respingere", a conchis Ludovic Orban.

Klaus Iohannis. Modificarea statutului PNL, respinsă de tribunal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel