Orban, atac la Gorghiu și Blaga: Alianța D.A. a făcut la fel cu sondajul pro-Videanu

Deputatul PNL Ludovic Orban, care dorește să fie desemnat drept candidat din partea liberalilor la Primăria Generală a Capitalei, a dat cărțile pe față. Orban s-a referit la modul în care va fi stabilită candidatura. În acest context, a amintit despre ce s-a întâmplat în urmă cu un deceniu, când o procedură internă prin sondaje l-a desemnat candidat pe Adriean Videanu.

Până la sfârșitul acestei luni,m liberalii au promis că vor anunța candidaturile la alegerile locale în orașele capitală de județ.

"Eu am mai fost implicat într-o campanie internă, cam tot în acceași configurație, în alianța D.A., a mărturisit Ludovic Orban. După ce a câștigat Traian Băsescu alegerile prezidențiale, a trebuit să se desemneze candidatul la Primăria Generală din partea Alianței D.A., între Videanu și mine. Și la fel a fost, un sondaj de opinie (care l-a desemnat pe Videanu-n.r.). Sondajul a fost foarte bun. Singura problemă e că, după desemnarea lui Videanu, a trebuit să mai facem un sondaj, cu aceeași firmă de sondaj care l-a dat pe Videanu la scorul pe care-l dăduse ca să poată să fie desemnat candidat la funcția de primar. Al doilea sondaj de opinie a fost făcut înainte de startul campaniei, pentru că trebuie să fie un sondaj de opinie pe bune ca să știi cum îți faci strategia de campanie. Iar în al doilea sondaj, dl Videanu nu mai era atât de sus, ci cu vreo 20 de procente mai jos, ca intenție de vot. Și mi-am adus aminte acum, după vreo 10 ani de la acea desemnare de candidat", a precizat Orban.

[citeste si]

"Avea dreptate Winston Churchill. El spunea că nu mai are încredere decât în sondajele pe care le-a modificat cu mâna lui", a fost observația lui Bogdan Chirieac.

"Din păcate avem acest obicei", a conchis Ludovic Orban. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel