Oprescu vorbește despre Condrea. Ce a dezvăluit

Sorin Oprescu a declarat, la România TV, după ce numele său a fost vehiculat în problema dezinfectanţilor din spitale, că nu l-a cunoscut pe patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi că nu are nicio legătură cu firma acestuia.

"Batranul farmacist Condrea, in momentul in care am devenit directorul Spitalului Universitar, indeplinea functia de farmacist sef. In anul 1990 s-a dat o lege, se chema legea 15, si a cerut permisiunea de a face o farmacie. Contractul era foarte clar, de a face o farmacie si un punct de lucru in Spitalul Universitar Bucuresti, care avea drept scop vanzarea de medicamente si pregatirea solutiilor perfuzabile, deci nicio legatura cu ceea ce a venit dupa aceea.

Consiliul de administratie a fost de acord, s-a închiriat un spatiu de 120 de metri patrati, nefolosibili din punct de vedere medical, dar avand conditiile de a prepara o serie intreaga de solutii perfuzabile, nu detergentii biocizi care au devenit dupa aceea", a declarat Sorin Oprescu.

[citeste si]

Farmacia a funcţionat din 1994 până în 2004, când tatăl lui Dan Condrea s-a pensionat. Apoi, obiectul de activitate al societăţii comerciale s-a schimbat, la fel şi denumirea. Eu, personal, nu am avut nicio legatura cu infiintarea unei noi societati, cu denumirea unei noi societati sau cu obiectul de activitate", a explicat Oprescu.

Fostul primar al Capitalei a precizat că nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Condrea. "Eu, personal, nu l-am cunoscut pe Dan Condrea. La varsta la care tatal sau facea aceasta cerere aprobata de catre consiliul de administratie, Dan Condrea avea in jur de 20 de ani, deci nu avea nicio legatura", a mai spus Sorin Oprescu, scrie RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel