Opoziția din Ucraina: Ianukovici a DISPĂRUT. Alegeri de urgență

ianukovici-putin_84597500-1
ianukovici-putin_84597500-1

Deputatul opoziției din Kiev Alexandr Turcinov a declarat, sâmbătă, că președintele Viktor Ianukovici a dispărut, la fel și majoritatea miniștrilor în exercițiu. Turcinov a propus alegeri de urgență. 

"Ianukovici a dispărut. Unicul organ legitim din țară e Rada Supremă”, a declarat deputatul. Alexandr Turcinov a susținut de la tribuna Radei Supreme că dacă în timp de câteva ore, nu se va afla locul aflării președintelui Victor Ianukovici, "Dacă timp de câteva ore nu va fi stabilit locul aflării președintelui, Parlamentul urmează să voteze o hotărâre cu privire la restaurarea orânduirii constituționale". Deputatul partidului Batikivșcina a mai declarat că "Majoritatea miniștrilor în exercițiu au dispărut, plecând într-o direcție necunoscută. De asemenea, nu se știe unde se află președintele țării. Prin urmare, unicul organ legitim din țară rămâne a fi Rada Supremă".

Turcinov a mai propus alegerea de urgență a unei noi conduceri a Radei Supreme, a noului prim-ministru, a unui Ministru provizoriu al afacerilor interne, astfel "să se poată lucra în vederea formării unui nou guvern și numirea unui Procuror General", scrie Cenzor.net, citat de deschide.md.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Ce riscă ROBERT TURCESCU după ce a dezvăluit că a fost OFIȚER ACOPERIT

Bratu Iulian / 21 sep, 22:11

Știri din Mass-media

Robert Turcescu a cutremurat duminică presa autohtonă, când a dezvăluit că ar fi fost ofițer acoperit. Autodenunțul făcut duminică l-ar putea costa chiar ani de libertate pe jurnalist, pentru că legea prevede sancțiuni dure pentru persoanele care divulgă informații secrete sau nepublice.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet