OMV Petrom susține gimnastele României la Campionatele Europene de la Montpellier

OMV Petrom este alături de gimnastele României la Campionatele Europene de la Montpellier, care se desfășoară în perioada 17 – 19 aprilie.

"Dragi susținători ai sportului românesc,

Echipa feminină de gimnastică reprezintă mândria românilor de pretutindeni, fiind singura care a reușit performanța de a își disputa, de la egal la egal cu marile puteri mondiale (SUA, Rusia și China) cele mai înalte trepte ale podiumului. OMV Petrom are deja o tradiție de peste 5 ani în susținerea performanței în gimnastica românească și acum vă invităm să vă alăturați campaniei noastre în număr cât mai mare!

Citește și: TVR 1 transmite în direct Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Montpellier. Program transmisiuni

Campania #suntemcuvoi este modul prin care toți cei de acasă pot să se mândrească mai departe cu performanțele gimnastelor din echipa României, sau le pot transmite încurajări din fața televizorului pentru evoluțiile din cadrul Campionatelor Europene din Franța.
Diana Bulimar, Andreea Munteanu, Andreea Iridon și Laura Jurca sunt sportivele care vor reprezenta România la Campionatele Europene la Montpellier, Franța în perioada 17-19 aprilie. Sunt o echipă tânără, la început de drum și tocmai de aceea au nevoie mai mult ca niciodată de sprijinul nostru!

Cum puteți face acest lucru?

Accesați aplicația de Facebook #suntemcuvoi (https://apps.facebook.com/suntemcuvoi/) și trimiteți un mesaj de susţinere de maxim 140 de caractere și o fotografie în care apare hashtag-ul #suntemcuvoi! Share-uiți pe pagina voastră de Facebook cu prietenii astfel încât să mărim numărul susținătorilor!
Mai mult decât atât, puteți susține sportivele noastre pe Facebook descărcând poza de profil, fotografia de copertă sau pancarta cu hashtag.
Pe lângă aplicația #suntemcuvoi, campania are un site dedicat www.suntemcuvoi.ro unde puteți afla componența lotului, poveștile fetelor, știri și informații instant despre performanțele echipei de gimnastică la Campionatele Europene.

Trimiteți mesajele voastre de încurajare AICI.

Hai să devenim galeria de acasă a echipei de gimnastică a României!
Mai multe detalii puteți găsi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel